Nápoje z kombuchy dodáváme v téměř 20 druzích, v konvenční i BIO kvalitě. Některé druhy ochucené, vždy pouze přírodními aromaty vhodnými do BIO produktů. Některé druhy jsou velmi oblíbené např. s Aloe Vera, Zázvorem, papričkou Chili. Dále vyrábíme kombuchový ocet a první kombuchu bez cukru vyrobenou v BIO kvalitě z rýžového sladu, zeleného čaje a meduňky.
Ceny všech našich výrobků prodávaných maloodběratelů na dobírku jsou uvedeny v části objednávky, kdy budete přesměrování do eshopu Nature Force . Pro velkoobchody, prodejny, jídelny a restaurace máme velmi výhodné VO ceny. Kombucha Green Tea je v několika luxusních hotelích velmi oblíbená pro snídaňové bufety.
Řadu kombuch, které dodáváme již řadu let, jsme rozšířili o novinku, která je z uvařené Kustovnice čínské (GOJI), třtinového cukru a přírodním citronovým aromatem, vše v BIO kvalitě. Neobsahuje čaj.
BIO kombucha je pro celé EU certifikována K.E.Z Chrudim. Produkujeme jí ze zelených a černých čajů, bylin jako meduňka, kopříva, šípek, heřmánek. Pro výrobu jsou používány výhradně BIO certifikované čaje a byliny od ověřených dodavatelů. Cukr, který je nutný pro kvašení je třtinový, také v BIO kvalitě.
BIO Kombucha se vyrábí z BIO třtinového cukru, BIO čajů a bylin. BIO je certifikováno CZ-BIO-001. BIO Kombuchu vyrábíme v sedmi příchutích v balení 0,5 l PET:
BIO Kombucha Japan Bancha s příchutí
BIO Kombucha Japan Bancha s příchutí je vyráběna ochucením BIO Kombuchy Japan Bancha výhradně přírodními aromaty. BIO Kombuchu Bancha vyrábíme v šesti příchutích v balení 0,5 l PET:
Kombucha Kočičí dráp je originální nápoj připravené z odvaru peruánské Vilcacory a BIO třtinového cukru.
Kromě kombuchy máme v nabídce i kapsle připravené z mleté sušené rostliny Vilcacora. Kapsle jsou v balení 30, 60 nebo 100 ks vegetariánských kapslí. Vilcacora velmi významně zvyšuje a podporuje imunitu. Proto není doporučována pro osoby s transplantovanými orgány a v počátečním stádiu těhotenství.
BIO Kombucha rýžový slad je první Kombucha bez cukru, ze zeleného čaje a meduňky. Na místo cukru je pro kvašení použit BIO japonský rýžový sirup SIPA RICE.
Kromě kombuchového nápoje dodáváme také kombuchový ocet v konvenční kvalitě i v BIO kvalitě. Kyselost octa je cca 2 % a je vhodný zejména do salátů. Kombuchový ocet je živý a má všechny vlastnosti kombuchy. Kombuchový ocet nelze použít při vaření.